leen-design / Jewellery always fits / handgemaakte houten juwelen

Rode oorringen: vier keer slim combineren

20 januari 2021

Begin 2020 lanceerden we bij Leen-design de gloednieuwe Black-Red-Line. De naam zegt het zelf: deze trendy lijn combineert zwoel zwart met dieprode tinten en biedt voor elk wat wils. Rood is namelijk een goede match met eender welk huidtype. En als je het met de juiste elementen combineert, ben je zo insta-ready ...


Red & Jeans


Elk kleur heeft een complementair kleur. Dit wil zeggen dat het kleur onbewust de andere oproept in je hersenen. In styling zijn complementaire kleuren dan ook niet toevallig keer op keer een garantie op succes. Ze zorgen voor rust in je outfit en een look die één en af is.


Het complementair kleur voor rood is blauw. Aarzel dus niet om je favoriete skinny jeans te combineren met een rode hanger aan je oor.


Kaki trui met rode oorbel


Kaki en rood zijn beste vrienden. Complementaire kleuren zijn het niet, maar ze hebben wel een zelfde, aarde ondertoon. Dit verwantschap zorgt ervoor dat ze elkaar versterken. Een kaki trui zal je rood stekertje laten stralen, net zoals een rode oorring je kaki bloes nog meer cachet geeft.


Beste kleur om te combineren met oker


Ben je een herfsttype? Dan weet je als geen ander hoe je met een uitgekiende kleurencombinatie je huid extra kan laten stralen. Probeer het vooral zelf: ga eens voor een oker jumpsuit in combinatie met een subtiele rode steker. Je zal je de mix allerminst beklagen.


Zwart en rood


Of je nu denkt aan The White Stripes, coole vintage Nike sneakers of een blitse Ferrari: dé klassieker blijft natuurlijk de combinatie van rood en zwart. En daar draait het natuurlijk om in onze Black-Red-Line.


Wie-o-wie heeft er geen zwart in de kleerkast hangen? Veel mensen voelen zich heerlijk in hun sas in een zwarte outfit. Terecht, maar waarom niet de look afwerken met een echte eyecatcher zoals een hanger die zwart en rood combineert?


Maar ook omgekeerd gaat de rood-zwarte vlieger op. Kies je voor frisse of uitdagende rode kledij, dan zorgt een stijlvolle zwarte steker voor het perfecte evenwicht.

Grote ovalen hanger

Steker met lange hanger

te

Opvallend maar toch subtiel dankzij een speelse doorkijk.

Vederlicht aan je oor.

combinere

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Elke maand een portie stijladvies


  • Maak in primeur kennis met nieuwe juwelen


  • Profiteer van exclusieve promoties