leen-design / Jewellery always fits / handgemaakte houten juwelen

Puur Vrouw: ontdek Leen-design in Brugse pop-up

4 juni 2022

Houten jubileum geschenk

De hele maand juni vind je de handgemaakte houten juwelen van  Leen-design in de trendy pop-up Puur Vrouw in hartje Brugge. Je kan er terecht voor een pak eerlijke en puur vrouwelijke producten: van healthy food tot gezellige kaarsjes, van een workshop flower hoops tot ontspannende behandelingen. Kom op je volgende shoppingtrip dus zeker eens langs in Academiestraat 14!


Webshop wordt pop-up


Dik anderhalf jaar geleden opende de webshop van Leen-design de virtuele deuren. In volle coronatijd was een online winkeltje een evidente keuze. Ondertussen verjagen we langzaam maar zeker dat coronaspook en mogen we weer vrank en vrij shoppen.


De oorringen en juwelen van Leen-design vind je dan ook al een tijdje in enkele vaste verkooppunten. Bij kapsalon en barbershop Haar en Barbier, in geschenkenwinkel U-Pretty of in de museumshop van Musea Brugge kan je ze zien, voelen, mixen en matchen. 


Puur Vrouw


Op een mooie zaterdagochtend, enkele maanden geleden nam collega-onderneemster Valerie Verhaeghe contact op met Leen-design. Ze had razend interessante plannen. Of ik eventueel geïnteresseerd zou zijn om mee te schrijven aan dat verhaal? Mijn oorbelloze oren - het was vroeg op zaterdagochtend! - waren meteen gespitst.


Twee maand later, op 3 juni werden die plannen werkelijkheid. In het prachtige pand The Box in de Acadademiestraat 14 (Brugge) vind je Puur Vrouw. Deze conceptpop-up staat in het teken van zelfzorg, zelfliefde en verwennerij.


"Zelfliefde, zelfzorg en verwennerij: daar draait het om bij Puur Vrouw."

Gevarieerde activiteiten


In de shop vind je uitsluitend pure producten: lekkers zonder suikers en bewaarmiddelen, boeken, interieur, verzorging en - natuurlijk ook - juweeltjes. Stuk voor stuk gemaakt door vrouwen, voor vrouwen.


Maar er is meer. Want de hele maand kan je in Puur Vrouw terecht voor een pak boeiende activiteiten. Er gaan workshops door zoals ‘talking to the moon’, een workshop minerale make-up, vrouwencirkels, ontdek jezelf, droogbloemen …

Maar ook voor Indische gezichtsmassage, zomerse voetjes, voetreflexologie of een wimperlifting ben je meer dan welkom.

Exclusieve petroleum oorbellen voor Puur Vrouw


Bovenop al dit lekkers toch nog een reden nodig om naar Puur Vrouw af te zakken? Wat dacht je dan van de gloednieuwe petroleumkleur die we aan ons aanbod toevoegden? Wie als eerste wil pronken met deze reeks, kan ze exclusief aanschaffen in de pop-up


Welke makers vind je ook in Puur Vrouw?


Puur Vrouw is een idee van @valerieverhaeghe_brugge. Neem zeker ook eens een kijkje bij de fantastische andere makers die hun schouders mee onder dit project zetten:


Grote ovalen hanger

Holle druppel in hanger aan steker


Kleurrijke eye-catcher die lustig bengelt aan je oor!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Elke maand een portie stijladvies


  • Maak in primeur kennis met nieuwe juwelen


  • Profiteer van exclusieve promoties