leen-design / Jewellery always fits / handgemaakte houten juwelen


Houten jubileum: ook vijf jaar verdient een cadeau

10 december 2021

Houten jubileum geschenk

Vijftig jaar is goud, zestig diamant: opa en oma schitteren op hun oude dag. Maar je hoeft niet bejaard te zijn om te vieren. Want na één jaar kan je al pronken met je katoenen huwelijk. Na drie jaar vier je met pittig leer. En wie vijf jaar getrouwd is, die is toe aan - als je het leen-design vraagt - de mooiste aller mijlpalen: het houten jubileum.


Diamonds are forever


Vroeg je je ooit af hoe je ‘gouden bruiloft’ in het Engels zegt? Of in het Frans? Een geijkte vertaling is er niet. De gewoonte om x-aantal jaren huwelijk te benoemen met een nieuw materiaal of een nieuwe stof, kennen we dan ook alleen in België en Nederland.


Een passend huwelijkscadeau


Van een papieren (na twee weken) tot een platina bruiloft: heel wat geliefden maken er een gewoonte van om elkaar te verrassen met een cadeau in het materiaal dat symbool staat voor hun huwelijksverjaardag.


Niet elke jaargang is op dat vlak even eenvoudig. Terwijl je er op zes maand makkelijk vanaf komt met wat chocolade, mag je na 28 jaar bij de lokale schroothandelaar aanbellen op zoek naar een kleinood in nikkel.


En ben je vijf jaar gehuwd? Dan vier je dat natuurlijk met een houten juweel!


"De gewoonte om x-aantal jaren huwelijk te benoemen met een nieuw materiaal, kennen we alleen in België en Nederland."

Nieuwe collectie


Met trendy houten juwelen en accessoires vier je vijf jaar samenzijn in stijl. En met een gratis cadeaukaartje - in hout, of wat had je gedacht? - zet je de kers op de taart.


Stapte je zelf vijf jaar geleden in het huwelijksbootje? Of wil je een vriend of vriendin in datzelfde bootje verrassen? Aarzel dan niet en neem nu een kijkje bij onze nieuwe collectie

Grote ovalen hanger

Puur
Steker met holle pijl 


Ook als hanger zonder zeshoek beschikbaar

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  • Elke maand een portie stijladvies


  • Maak in primeur kennis met nieuwe juwelen


  • Profiteer van exclusieve promoties