leen-design / Jewellery always fits / handgemaakte houten juwelen

ALGEMENE VOORWAARDEN


1 RETOURBELEID


Alvorens artikelen te retourneren, neemt u contact op met leen-design.be via info@leen-design.be.

U kunt artikelen binnen 30 dagen na levering terugsturen. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Controleer dat u uw contactgegevens bij de retour heeft gevoegd en vermeld indien mogelijk een trackingnummer en een korte beschrijving van uw probleem.

leen-design.be raadt aan om een ontvangstbewijs en verpakkings-ID voor de retour van de pakjesdienst te verlangen, omdat het de opvolging van de retourzending indien nodig vergemakkelijkt. leen-design.be zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen. Indien u per factuur betaalde, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het geld kunnen terugstorten. Dit kunt u het gemakkelijkst via e-mail aan ons communiceren.


1.1 NIET RETOURNEERBARE GOEDEREN


Cadeaubonnen en beschadigde goederen zijn niet retourneerbaar.


1.2 VERZENDING


Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. U moet uw product sturen naar: leen-design.be, Gustaaf Baertstraat 25, 8200, Sint-Michiels, Belgium

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Indien nodig worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van uw woonplaats kan de bezorgingstijd van uw uitgewisseld product variëren.

Indien u een artikel van meer dan 75 euro terugzendt, moet u overwegen een traceerbare leveringsdienst te gebruiken of een transportverzekering te kopen. Wij garanderen niet dat we uw geretourneerd artikel zullen ontvangen.


2. TERUGBETALINGSBELEID


Ons aanbod blijft 30 dagen geldig. Indien er 30 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop kunnen wij u jammer genoeg geen terugbetaling of ruil aanbieden. Om voor een retour in aanmerking te komen, moet een artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.


2.1 TERUGBETALING


Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u van de ontvangst van uw artikel op de hoogte te brengen. We informeren u ook over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Indien goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt. Indien uw rekeningnummer nog niet is gekend zal dit via mail afgesproken worden. 


2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALING


Terugzendingen waar onderdelen ontbreken worden niet terugbetaald. Er kunnen wel ontbrekende onderdelen apart besteld worden.


2.3 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN


Indien u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, gelieve eerst uw bankrekening opnieuw na te kijken. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschapij. Het kan een tijdje duren vooraleer uw terugbetaling officieel is geboekt. Wanneer u dit alles heeft gedaan en u nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@leen-design.be.


2.4 AFGEPRIJSDE ARTIKELEN


Alleen normaal geprijsde artikelen komen voor terugbetaling in aanmerking. Afgeprijsde artikelen kunnen we jammer genoeg niet terugbetalen.


2.5 RUILEN


We ruilen alleen artikelen indien ze defect of beschadigd zijn. Indien u het artikel door eenzelfde product wilt vervangen, stuur ons dan een e-mail op info@leen-design.be en stuur uw artikel naar: leen-design.be, Gustaaf Baertstraat 25, 8200 Sint-Michiels, Belgium


2.6 GESCHENKEN


Indien de aankoop met een cadeaubon is gebeurd kan het bedrag opnieuw als een cadeaubon terug geactiveerd worden.


3. PRIVACYBELEID


3.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?


Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem.


3.2 E-MAIL MARKETING


Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.


3.3 TOESTEMMING


Wanneer u ons persoonsgevens verstrekt bij voltooiing van een transactie, controle van uw creditcard, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden.

Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u ofwel direct om uw expliciete toestemming vragen, of u de kans bieden om te weigeren.


3.4 TOESTEMMING INTREKKEN


Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via info@leen-design.be


3.5 OPENBAARMAKING


Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.


3.6 ONE.COM


Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van One.com en de algemene One.com applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.


3.7 DIENSTEN VAN DERDEN


Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren.


3.9 LINKS


Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyhandelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.


3.10 BEVEILIGING


Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.


3.11 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING


Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken.


4. AFHALINGEN


Wanneer het product afgehaald zal worden, wordt de datum van afhaling via mail bevestigd. Indien u nog geen mail ontvangen hebt zal het product nog niet klaar liggen.  Afhalingen kunnen enkel op zaterdag tussen 11u en 12u. Adres: Gustaaf Baertstraat 25, 8200 St.Michiels.5. CADEAUBON


Voorlopig kan een cadeaubon enkel benut worden bij afhaling van het product. De bon dient in één keer opgebruikt te te worden. Er kan geen bedrag terugbetaald worden.


6. WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN


Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig.


Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.


Indien we materiële wijzigingen aan dit beleid doorvoeren, zullen we u hier op de hoogte brengen dat het bijgewerkt is, zodat u op de hoogte bent van welke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken en onder welke voorwaarden we ze, in voorkomende gevallen, gebruiken en/of openbaar maken.


Indien onze winkel wordt gekocht door een andere onderneming of ermee wordt samengevoegd, dan kunnen uw gegevens aan de nieuwe eigenaren worden overgedragen zodat we aan u producten kunnen blijven verkopen.

Grote ovalen hanger

In de kijker

 Casual hanger, hoog blauw


Zowel speels als chic te combineren.

Ook verkrijgbaar in zwarte variant.