leen-design / Jewellery always fits / handgemaakte houten juwelen

Over leen-design

Handgemaakte houten juwelen


Leen-design ontwerpt en maakt houten juwelen voor elke gelegenheid en elk humeur.


Hangers of oorringen: de ingrediënten - geometrische vormen, gelaserd uit hoogwaardige multiplex - zijn steeds dezelfde, het resultaat telkens uniek. Met een accessoire van leen-design geef je elke look die extra toets van kracht en zelfzekerheid.


Een geschenk uit de duizend


Of je nu je eigen garderobe wil uitbreiden of een geliefde wil verrassen met een mooi cadeau: een mooi juweel hoeft niet duur te zijn.


Dankzij onze betaalbare prijzen hoef jij geen compromissen te maken én kan je afwisselen wanneer je maar wil.

Leen Note,
aangenaam kennismaken ...


"Als interieurarchitecte begeester ik met mijn kennis en passie elke dag mijn leerlingen in het Technisch Instituut Heilige Familie in Brugge. Als mama van drie kinderen put ik tonnen energie uit m'n gezin en sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen. Met leen-design wil ik mijn liefde voor design delen met de wereld."

Oorringen, hangers, stekers en kettingen


Het basismateriaal van de juwelen bij leen-design is hout. In tegenstelling tot kunststof of edelmetalen heeft dit een beperkte ecologische impact. Ook het productieproces van de juwelen gebeurt volledig in eigen beheer, in een korte keten.

 

We combineren de natuurlijke kleur van multiplex met handgeschilderde, fijne kleuraccenten en de karakteristieke zwarte laserrand. Zo zien de juweeltjes er uit elke hoek anders uit.


Grote ovalen hanger

In de kijker

 Fancy steker met gouden touch


Zowel speels als chic te combineren.

Vraag gerust naar andere kleurcombinatie.


 

Volg leen-design op Instagram